Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2012 14:59 - Проф. Ахмед Гюншен: Помаците са потомци на хуни, авари, кумани и печенези, следователно - турци
Автор: atila Категория: История   
Прочетен: 8046 Коментари: 38 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg


Помаците са потомци на хуни, авари, кумани и печенези, следователно - турци

Някой червени нищожества, няма да ги оставят тези хора помаците на мира, да се само определят на каквито те си искат.

Казват че са помаци, и точка по въпроса.

Толкова ли е трудно да приемат волята на хората!? че искат да се чувстват на помаци.

За шовинистичната, пан-славянска, велико-българска пропаганда. Явно е че помаците са двукраки домашни любимци, на човекоподобни, славянски маймуни, без право на мнение.

Без право на само определение. Но като се отнесат по същият начин с тях, менторската, и се чуват възгласи от сорта на робства, и все подобни само определения, който те пак сами си ги дават.

Но определения преписвани на други че са ги изрекли по техен адрес, понеже се стремят да вменяват винаги другиму вина заради техните престъпления, за да не си признаят тяхната си вина, че от времето на Борис 1 вечно са се стремили да асимилират предимно тюркски народности и народности, за да си попълнят собственият си народностен и етнически профил.

Защото те сами упорито, и с много магарешки инат отказват да се само възпроизвеждат, а винаги са ограбвали етническата идентичност и самоличност на хората за тяхна цинична лична изгода, асимилирайки всеки до когото се доближат.

Те никога не са виновни. Другите задължително са причината за техните действия, и носят задължително тяхната вина, за техните им престъпления.

Заплашват че ще се стигнело до война.

Ами да, ще се стигне до война. Понеже тези не се спират да настояват на своето си, да определят на хората мислите и чувствата им какви да им бъдат, и за какви да се чувстват по произход.

И след това се чуват заплахи за войни.

Ами ако ще разпали някой между етническата и между верска война, ще са точно те, с вечните им националистически претенции и етнически амбиции. А не помаците, мюсюлманите, или който и да са били други.

Защото техният нечовешки свръх враждебен шовинизъм в последно време. Не познава граници който да не прекрачва, а винаги гледа да действа подривно, и асимилиращо. Но накрая за да избегнат отговорността, тези неща който са ги извършили над останалите хора, си ги присвояват като страдание, и не дават на истинските жертви да си кажат мъката и болката, защото те най-са страдали, и никой няма право да им се подиграва със страданието им.

Защото който го направи, и се започва със повторните заплахи. И хората понеже нямайки към кого да се обърнат, за да си изплачат болката, без някой да им вменява вината си на тях, и се примиряват хората с тяхното лицемерно страдание на зверовете причинили им страданията. Но инак страданието те са го причинили, но върви и се оплачи от тях, и ще срещнеш жестоки подигравки и злорадства от тяхна страна.

Просто човекоподобните славянски шовинистични маймуни, раждат се, и живеят за да причиняват болка другиму, но от тях няма по големи страдалци инак.

Но нали трябва да избегнат пак го казвам отговорността, и възможността за реванш на пострадалите хора, и резултата го виждаме на лице какъв е. Шовинизъм който е изгубил връзка с реалността, и стъпват буквално по не изгаснали въглени, и накрая този който кладе, раздухва, и разпалва огньовете, се изгаря непременно, като вината за изгарянията, задължително са на противниците им, но никога не и в тях.

Примитивна, маймунска, човекоподобна, шовинистична логика е това, а не здрав разум.

Ние сме маймуни, и останалите са маймуни. И който не е маймуна като нас, става изгнаник клет от обществото, и бъдеща наша жертва на само разправата ни.


Ето това е реалността при хората със велико-шовинистични амбици и едностранни етно-религиозни интереси.
Гласувай:
2
2


Вълнообразно


1. atil - Без да коментирам разсъжденията ...
10.05.2012 20:19
Без да коментирам разсъжденията защо помаците са помаци а преди това пет пъти по-дълъг период са били българи - на горния професор веднага отговарям: По тази логика на историческите изводи по-точно е да кажем : Следователно турците са българи! Което е доста по-близко до действителноста.
Червените нямат логика и нямат национална политика - те са интернационалисти. Ако не бяха те - помаците отдавна да са забравили вече ,че са били за известно време помаци. И щяха да са си обикновени българи. Това важи и поне за половина турци в България.
А дали са от славянски или български произход едва ли е най-важното в случая - стига да имаха държава и истинско Отечество!
цитирай
2. atila - Уважавай, за да те уважават...
11.05.2012 00:42
Колега, а защо не оставим самите помаци да си кажат тяхното мнение. Защо все някой им взема думата, да ги правят ту на славяни, ту на българи, ту на не знам на какви си.

В крайна сметка. Каква е тази несбъдната мечта да се асимилират тези хора.

Знаеш ли Atil. Аз след като приех Исляма, знаеш ли на какъв ме наричат, точно на Помак. И ме наричат, точно тези, който твърдят че помаците са б или еди какви си, а аз на свой ред като ги нарека славяно-цигани, без да влагам в тази дума и капка расизъм към циганите и към представителите на истинските славяни поляците и словаците, аз как съм можел да ги говоря тези неща и расист излизам, а те постоянно вземат на хората правото, и им налагат една представа която сам ите хора не я желаят.

Искат да са Помаци, ОК нека да са Помаци. На кого му пречи. Български граждани ли са. Работят ли неуморно на полето от сутрин до вечер буквално, правят ли го това? правят го. Тогава какъв е проблема.

Или проблемът е, че някой хора искат да разпалят война, за да убиват и да безчинстват, понеже в тези сега условия не могат да се впишат, и се нуждаят от остра нужда да убиват.

Ако е така, да се въоръжаваме и да излизаме на фронта и да се бием. Какви са тези приказки. Ама те отдавна да са забравли че са били еди какви си.

Знаеш ли ако в Турция се пресетят за османските си владения тези който са били и са изгонени от тук, тези огнени националисти, от всякакъв калибър, да са забравили че са били някога българи, мългари, и не знам си още какви си ългари, и да са проговорили много отдавна на турски език.

Уважавай, за да те уважават...
цитирай
3. atil - С това последното съм съгласен! ...
11.05.2012 01:25
С това последното съм съгласен! Остава само и в Турция и в други страни наоколо да им дойде до ума.Щото днеска си горе ама утре може и долу да паднеш и тогава тъпкано се връща..Освен Османската и много други империи е имало, не са само те дето са имали империя а са я създали доста племена, далеч преди да се формира съвремената турска нация. За днешните поколения е важно какво се случва днес и как то ще се отрази утре. Не им работа на чужди страни да се бъркат тука, и без това на власт са в последните десетилетия слаби и кухи хора..Войната щяха да я разпалят преди време но се уплашиха...Сега сме по-зле да я запалят да видим какво ще стане? Но те предпочитат подмолно и тихо да ни саботират и омаломощават, защото ако има война българина ще се събере в юмрук ,ще се вооръжи и няма да могат Сулю и Пулю да му дават акъл и да го баламосват..Няма да има война, и няма да и се осъществят мераците на Турция.Ние ще командваме на Балканите а Турция ще гледа отстрани.Освен това като почне развитието нагоре,ще дойдат 1,5 милиона българи от чужбина тук.Следващите поколения помаци няма да се делят от другите българи. Сценариите за затриване на българина и този път няма да сработят. Освен това да кажеш на оня професор, че и хабер си няма от къде произлиза това население. От тях по-големи славяни трудно ще се намери сред българите. В самите Родопи хората до над 60% произлизат от голямото славянско племе - Смоляни. Та защо Турция не ги остави на мира ами заради религията ги прави на турци ,пърдон на помаци? Те може заради религията да искат да се пишат араби или иранци..И без това иранските теории за произхода не са отшумели...А ДПС нищо не струва и не представлява и никакъв етнически мир не може да взриви,защото няма кой да им уйдиса.Те се навъртат сега около тях заради келепира, свърши ли далаверата - свършва им и каузата.Същите червени боклуци са като останалите. Хаоса ще свърши един ден и тук .Тогава ще се види кой за какво се борил. Пусни го този коментар да четат, да се знае...
цитирай
4. atil - Не сме против свободата, нито пр...
11.05.2012 01:31
Не сме против свободата , нито против религиите, ние сме десни и предпочитаме човек да има духовни ценности отколкото да е безбожник и циник.Но те превърнаха тази република в разграден двор и този народ жив го погребаха..Обаче и този път няма да умрем а вместо това ще победим. Щото не е вярно че сме малко и сме слаби...Няма да кажа "какво съм искал да кажа" , нека анализаторите да го разгадаят
цитирай
5. atila - Замисли се логично...
11.05.2012 03:28
Колега, българското въздушно пространство сега се охранява от турски изтребители.

При една евентуална гражданска война, на верска и етническа основа, турските самолети, и най-вече пилоти, по кой позиции смяташ че ще си изсипват бомбите и ракетите си? Това което стана през 80 г. със смяната на имената на хората, просто няма начин сега как да стане повторно, освен ако не се получат събитията от сорта на Босна.

А тогава повярвай ми. НАТО ще разпилее буквално всеки дръзнал да убива.

Те Сърбия че я разпиляха за 78 дни бомбардировки, заради нейна сръбска провинция пълна с албанци, провинция наречена Косова, че в BG ли ще се спрат натовците.

Защото тогава точно Турция като членка на НАТО и България нали и тя е членка на НАТО, буквално ще нахлуе в BG и това ще е мироналагаща операция, а не окупация, но реално до там ще се стигне, защото Турция буквално е най-близо от всички останали, с изключение на Гърция, но Гърция няма интерес да нахлува и тя като членка на НАТО защото там нещата стоят на етнически принцип, а тя няма определено какво да защитава, освен ако не си измисли предлог че иска да защитава кубетата на Александър Невски. И как я виждаш победата тогава.

Ако се надяваш на Русия да помогне срещу Турция, просто няма начин това да стане. Пак го казвам България членка на НАТО Турция също е член на този северен алианс, и нападнели Русия натовска членка, независимо че е в гражданска война, е тогава с цял един военен алианс ще трябва да се бие Русия, а не виждам кой е този безумец в Москва, заради едни националистически претенции, буквално да ги разпердушинят като военен агресор.

А бе вярно е че Путин и олигарсите в Кремъл са безмозъчни дебили и КГБ амеби, но не са чак пък толкова, че да тръгват буквално срещу цял един свят, само заради една шепа самозабравили се славяно-шовнисти, помислили се за непобедими, и че са много.

А и не забравяй раните който са нанесени на хората от комуниститe, и спомена от асимилационните процеси, че е все още жив, че да си мислиш че хората нямат основание и те да кажат, много сме, силни сме, и какво става, Руанда номер две.

Просто замисли се логично, и ще видиш дали не съм прав...
цитирай
6. atila - Стойте си мирни, пък да видим дали ще си имате проблеми...
11.05.2012 03:49
Колега, направо започна да пишеш глупости извинявай много и да си фантазираш. Я погледни едно изследване, за да видим кой какъв е в България.

Произхода на Българите - http://history.rodenkrai.com/files/dnk_na_bulgarite.pdf

А за юмрука. Те и сърбите се събираха на юмрук, и накрая се наядоха с обеднен уран. Те и по улиците на София и големите градове миналата година 15/16 г. копелтии се събираха в юмрук, и изядоха много стабилно палките от милицията, че и до сега пищят.

В Одринска Тракия са се събирали в юмруци четите на ВМОРО, и до сега има претенции за 10 милиарда долара обезщетения.

Избиха не малко хора в Босна сръбски юмруджии, и гледам и сега пак се готвят на нещо подобно, и са пощурели да подпалят балканите, а подпалят ли ги, изгорелите ще са точно те сега.

През 1995 . Европа ги спаси буквално от изтребление. Помогна им, като обезоръжиха босненските мюсюлмански милиции по селата и малките градчета, и оставиха един юмруджия като Ратко Младич, да си разиграе коня, и след това гледахме филма Сребреница.

И сега пак са пощръклели войни да палят, човекоподобните, сръбски, славянски маймуни, и накрая подпалвача, сам ще се изгаря в огъня.

Турция че не може да гледа от страни не може. Защото тя си гони нейният си интерес, и ако смяташ че тази тук ошудрена земя и притрябвала, явно здраво си се излъгал.

Но това не означава че ако някой си въобрази да изтребва нейни духовни тюркски и помашки чеда, явно сте големи наивници колега.

Просто войната. Не Турция или помаците ще я разпалят, а точно такива като тези който са скандирали пропаганда, и вечните претенции на хора болни от нелечима болест наречена щовинизъм. Тези в залата крещят пропаганда, а същевременно пропагандират една московска пан-славянска пропаганда, натрапена буквално насила, по много нахален и циничен начин. Но това се подминава, понеже нали има славяни и славянско, и това се подминава като наше, а напомнянията на професори по история като Ахмед Гюлшен, се приема за заплаха.

Батьо. Ако Турция разтвори османските си архиви, много неща ще кажат, от който неща просто ще трябва да замълчите завинаги.

Но сега аванта ви дават още малко, и си мислите че вървейки по пътя на самоубийството, че ще спечелите, просто спрете се докато е време, за да не стане след това много късно за вас, повярваи ми. Знам отлично какво говоря, и знам до къде ще ви стигне пътя, просто от там се връщам, и го знам, но ако толкова сте решили да се самоубивате, поне не повличайте други след вас, защото няма кой да ви го позволи.

И това сега най-добронамерено ви го казвам, а не заплашвам никого.

Който зло твори, зло му се случва. Не е забравено как е наложено християнството тук по тези земи.

Не е забравено как са убити 52 бойли.

Не е забравено за вековните лъжи и манипулации за произхода на асимилирианите през вековете тюрк-булгури, че да смятате че съдбата пак ще ви се усмихва.

Стойте си мирни, пък да видим дали ще си имате проблеми.
цитирай
7. atila - Дай да си имаме уваженията, колега...
11.05.2012 04:09
И не ми казвай кое да пускам, и кое да не пускам. Защото накрая ще стане така, да не ти публикувам нищо.

Не мога всеки път да бъда на линия за да одобрявам коментарите, за това ще се изчаква известно време, до като ги публикувам.

За да съм прибегнал до тази филтрация, определено не е от примерно поведение, на изцяло славянските пропагандатори. На тях се сърди, а не на мен.

Така че не си играй с толерантността ми. Защото както сам виждаш, допускам ти всички коментари, не само на теб, но и на всички като теб. Защото съм широко скроен човек. И обичам да оборвам хората с аргументи и факти. А не със лични нападки и обиди, за да не говоря само и само по съществото на темата, или със лозунги и скандирания, от сорта който не е със нас, е против нас, а нашите противници ги унищожаваме. Но не злоупотребявай все пак с търпението ми, защото не е много дълго или вечно. А се дръж малко по уважително и културно ако обичаш, за да сме добри едни с други.
цитирай
8. atil - Абе нещата са такива каквито са, ...
11.05.2012 10:14
Абе нещата са такива каквито са, няма какво да се сърдя, ти ако искаш се сърди... Знаем ги турските архиви,то голяма част от тях ги продадоха с вагони на България ,когато бяхме Царство. Знаем ги дори и китайските и руските...Нищо няма да нападне Турция тука, както не нападна Гърция да речем, а България не е Кипър. Тя, Турция може да си гони интересите, но дали ще ги хване никой не и гарантира.Скоро и България ще почне да ги гони своите. От друга страна Русия няма да стои безучастна както при войната в Югославия. Има хора в Турция които,добре го знаят а и не само там. А и неофициално ще сте изтърсят тук десетки хиляди казашки доброволци и оръжие и ракети за турските самолети ще се намерят! Тава пък аз ти го гарантирам! Там в Югославия беше мръсна и подла война и нещата бяха заложени от Антантата и Коминтерна. България е друго нещо.
А за ония посерковци които джафкат против турците и мюсюлманите (включително и в този блог) не си струва да се говори дори. Това са истерични и садо-мазохистични копеленца.Те могат да бият някого само ако е вързан и да се изкарват по-горни само ако другия е бутнат в някой дълбок трап и няма възможност да направи нищо... А и ти не им се връзвай и не си струва да се засягаш, както не се засягам и аз. Не ти казвам какво да пускаш, това е само съвет.Щото може да е полезно за всички да ги видят тези неща.И моите и твоите коментари на двамата Атили..Защото едно и също име не прави хората еднакви..И винаги е било така, а не както си вообразяват празноглавците. И да не пускаш коментарите, за мен няма особено значение.Има още двама-трима ,които отдавна не ги пускат.И точно те са ти най-големите противници- най-големите антитурци и антимюсюлмани са. А на мене даже ми стана хумористично и то от доста време..Имам и един постинг казва се "ИЗБОРИ" там си събирам някои коментари.Такива които се съмнявам ,че няма да ги публикуват. И този ще отиде там след малко...
цитирай
9. atila - Който гроб копае, сам пада в него накрая. Това би трябвало да се знае, но явно не се знае, а някой хора активно се стремят за да я докажат тази много вярна сент
11.05.2012 13:07
Руснаци, казаци, е този път ще изядат много здраво тоягата.

Не е забравено какви са ги извършили след 1878 г. тук в Дунавският Османски Вилает България, над мирни хора, че да бъдат този път допускани да беснеят и да вилнеят.

Тези категории хора, да вземат и по добре мирни да си стоят, защото и при тях положението не е много спокойно. Тези категории същества, са силни пак го казвам, на слаб и или невъоръжен противник.

Между впрочем. Техен патент е, да разоръжават вече отслабен преди това противник, да предават оръжието на противниковата страна, да за обграждат едно село или град, и да пазят никой да не избяга, за да могат православните убийци да си вършат спокойно работата, да убиват и без това невъоръжен противник.

Европа няма от къде да вземе за пример, освен от казашките страхливци, който ги видяхме в Босна но най-вече в Чечения, колко са войнствени, че доста казаци са си изгубили там живота, повярвай ми.

Говорил съм с подобни дегенерати, и те сами са ми се оплаквали, че в Чечения търпели доста срамни загуби.

И значи твърдиш че НАТО няма да предприеме действия за да защити своя страна членка, и ще остави някакви си психопати да вилнеят на воля. Ами ако иска в такива случай да се изсипят всякакви муджахидини и талибани тук, както бяха тръгнали през Войната в Босна да се изсипват, че тогава сръбските зверове щяха да бъдат разкъсани буквално, ами пак Европа ги спаси, разоръжавайки босненските мюсюлмански милиции, предавайки оръжието на такива като Младич, и след това пак го казвам, гледахме го филма Сребреница, с главно действащо лице Холандия, Сърбия и жертви невъоръжени мъже и млади момчета.

Твоите велики славяни и казаци, единствено по този начин могат да се бият, срещу невъоръжен, и за предпочитане вързан противник. А срещу добре въоръжен и обучен asker подвиват опашка.

Колега, явно прекалено много подценявате на хората възможностите и способностите, че да си мислите че шансовете са на страната на насилниците. Само гледайте да не събудите лъвът в хората който постоянно нападате, че тогава не само Европа, но и Русия та ви няма да ви помогне, защото опитали се да го направи, ще и се наложи да оцелява на своята си територия.

Просто явно изобщо и на хабер си нямате от психология, и прекомерен риск, от нагнетено с векове напрежение, че да ги говорите подобни, направо да си го кажем лудости.

А и аз друго знам.

Тези който прекомерно много заплашват, те най-големи поражения претърпяват.

И искаш ли да ти кажа какво ще стане при една евентуална гражданска война. Абсолютно нищо. Знам го личен опит, че който живее с негативното чувство да иска да напада и наранява хората, всичко се обръща към него.

А аз от къде ли го знам, ами явно има от къде, че лично съм го установил това нещо, че в момента вървите по пътя на самоубийството, но като сте решили да се самоубивате ами приятно самоубийство.

Аз поне имах шанса, макар и с малко закъснение да се дръпна от пропаста. Но защомто държите да скачате от нея, приятен полет тогава, ама си вземете казаците със вас си, за да летите в пропаста заедно, защото те и без това ще ви бъдат изпратени там.
цитирай
10. atila - Черните лебеди...
11.05.2012 14:05
Я се запознай с едни босненски Черни Лебеди, който доста руски наемници, и най-вече казаци са погубили в Босна.

Черните Лебеди - https://www.facebook.com/media/set/?set=a.433155353367987.124242.100000205790188&type=1

Същите тези лебеди, са разоръжили някаква сръбкиня, световен шампион по стрелба, участвала във войната в Босна на страната на босненските сърбите като снайперист, и е убивала изцяло жени и деца. И въпреки всичко, тези лебеди са я обезоръжили, и задържали.

И най-чудното. Че за 3 г. война в Босна, нито един път не са претърпели загуба не само тези лебеди, но и самата армия на БиХ. но пак го казвам. Благодарение на ЕС и по конкретно на холандците, разоръжавайки по казашки пример босненските селски и градски милиции, дават предимство на сръбските изверги да изтребят 8,600 човека, и това става сега повод за гордост от славянска страна, страданието и смъртта на хората.

И както гледам, сега се търсят оправдания и поводи пак да с извършват зли дела и насилия над хора който искат да си живеят единствено и само спокойно, за да могат да бъдат градивни.

Разбираш ли че и един казак да дойде и да иска да убива, че специалитет ще станат със сигурност.

Това че сте безнадеждно болни, не означава че останалите трябва да заразявате с болестта си. Никой няма да ви го позволи. Защото пак го казвам. Лудост ще е Русия да си разруши всички интереси, заради някакви си пикли ви маргинали тук. Но все пак нищо не се знае. Може и да иска действително тази държава да се самоубие, чрез тукашните човекоподобни славянски маймуни.

цитирай
11. atila - САЩ-НАТО-Турция-НАТО-България, доста лоша комбинация за руските имперски амбиции на Балканите.
11.05.2012 14:31
atil написа:
А и неофициално ще сте изтърсят тук десетки хиляди казашки доброволци и оръжие и ракети за турските самолети ще се намерят!


Ами по тази твоя неофициална логика, както ще се изсипят десетки хиляди казашки престъпници. Не забравяй за ответната страна, за неофициалната подкрепа на турските националистически среди.

Просто BG ще им стане кауза. Не забравяй за компактното изселване през 1989 г. и че изселниците ще са първите включили се в една гражданска война, защото все още имат роднини и близки тук, а изградените приятелства там в Турция, няма начин да не си дадат плодът, и да потеглят и много по никакъв начин несвързани с BG тюрки, и тогава какво правим. Нова Балканска война ли ще оформяме.

В Босна воюваха кръвни събратя с различни религии. А тук става на дума за еднокръвни братя, изправени буквално пред унищожение. И наркотика ще е доста силен уверявам те. Е тогава не искам да съчувствам на сегашните луди и ненормални шовинисти, подкрепени от другите луди и ненормални казаци, и руски алкохолици, наречени наемници, опитващи се активно да разпалят нова война на Балканите.

А мога да те убедя, че в Турция никак не гледат равнодушно на BG и на проблемите и.

Това че не си дават външен израз на мислите и чувствата, и има някаква известна забрана да се говори по този проблем, за да не се нагнетява излишно напрежение, не означава че ще стоят, и ще гледат изтреблението на една част от населението, кръвно свързано с тях.

Това в крайна сметка не е 1878 г. когато казашките ненормалници са убивали предварително отслабен от към подкрепа противник, в лицето на Османската империя. Сега реалностите са съвсем други батьо. Приеми го и ти и всички останали, който се подготвят за нови и нови кланета.

А и недей забравя немаловажният фактор САЩ. Може за САЩ България да е незабелижим фактор, и често подминаван, но защомото е идеята да се вложи прът в руските амбиции на Балканите, винаги ще вземе страната на този който е срещу Русия, и си предоставя територията си за противкоракетните и щитове.

В Грузия например какво постигнаха руснаците. Отцепиха значителна част от Грузия, насъсквайки осетинците и абхазците, срещу законно избраното си централно грузинско правителство. Извършиха една камара нарушения на всякакви международни договори, и така легитимираха Саакашвили пред света.

САЩ-НАТО-Турция-НАТО-България, доста лоша комбинация за руските имперски амбиции на Балканите.

Защото точно тук е най-подмолната и мръснишка игра. В Босна определено няма нищо мръсно и подло. Там се избиваха пак го казвам. Събратя с различни религии. А тук буквално се пресичат прекалено много разломни точки на интереси и на имперски амбиций.

Тук е истината, а не в Босна или където и да е било другаде.
цитирай
12. atila - Една пан-славянска пропаганда, се опитва да потисне друга като нея пропаганда, но само че от обратната страна...
11.05.2012 17:09
atil За да акцентирам по ясно за какво става на въпрос, че който зло прави, неимоверно зло го постига, запознай се с този материал.

ККП се разцепва заради Фалунг Гонг - http://www.epochtimes-bg.com/2012-03/2012-05-11_02.html

И в Китай разсъждават от позицията на непременната груба сила, потискане на свободата на изразяване, и свободата на вероизповедание и словото, и резултата се вижда какъв е на лице. Разцепление в ККП и опасност пред реална гражданска война в държава като Китай.

Тук упорито се върви в към този китайски сценарии на развитие. Колко повече хора успеем да погубим от пречещите ни да си осъществим намеренията си за велика България, толкова е по добре.

Просто това човечество. През още колко войни и геноциди трябва да премине? за да осмисли! че от злото няма смисъл, а злото само още по голямо зло поражда.

Нямам абсолютно срещу никого нищо лошо като намерение или чувства. Но да идва някакъв си, и да ми казва аз на какъв трябвало да се чувствам, и да ме заплашва със войни и кръвопролития, понеже ме смята за турски националист, адресирайки ги тези заплахи че са отправени от моя страна, просто това няма начин как да остане не само незабелязано, но и ненаказано.

Аз нямам намерение да ставам ничии националист, пък бил той и турски. Защото аз съм просто човек, а след това привърженик на една или друга идеология или политическа концепция. Но при този яростен, пан-славянски, ксенофобски расистки национализъм, ами да, и турски националист бих станал, само и само да бъда оставен на мира.

Сами си изработвате враговете, търсейки ги там където ги няма. И след това другите ви били мислили вечно злото.

Ако да не познавам славянската душевност и да не съм си патил лично от нея! atil тогава можеш да ми ги приказваш тези неща точно пък на мен.

Но при положението, че тези неща който сега се лансират като теории, аз когато ги лансирах, и хората ми се смееха тогава на теориите ми, т.н. сега български националисти, си ме наричаха искренно и с огроман страст. Луд, ненормален и психично болен. Бил съм духовен онанист, омазвайки си клавиатурата със секретите си. А сега в програмите им, на точно тези който си ме наричаха луд, ненормален и психично болен, са им залегнали точно онези лудости, който аз ги лансирах преди 3/4 г. тук във Интернет пространството, и как сега да не ми даде повод, и аз да ги наричам луди, ненормални и психично болни.

Просто брат. Аз от където съм минал, вие тепърва от там започвате да минавате.

И знаеш ли до къде стига пътя? или до затвора, или до гроба.

Това лично аз го установих.

Бях на крачка от гроба, и само мисълта ми за близките ми, за детето ми ме върна назад, и стигнах до затвора, давайки един реален рестарт за мен и живота ми, но сега както е видно, пак не съм удобен, и пак съм трън в нечии задни части.

Някога за някого. Аз ще бъда ли нормален човек? без да искат да ме правят на ненормален.

Та сам си направи сметката, с това си вредно мислене до къде ще стигнете.

И само на мен не ми ги пропагандирай тези неща, че ще се изсипели еди какви си палячовци, ако не им се доял отново пердаха. Че тогава действително ще се гази в кръв и от двете страни.

Просто Сталин като е чистил тази пан-славянщина, да е наблегнал копелето по стабилно на разните им сега казаци и казачоци.

Но да си дойдем на думата. Сега конкретно искам да разбера?!

Помаците с какво са показали неуважение спрямо българската държава?

Навредили ли са с нещо. Предали ли са я с нещо? макар че еднократно са ги притискали заради принадлежността им спрямо помашкият им произход, и те и въпреки натиска пак си остават верни деца на майка родина България, и на тази земя която я населяват и обработват тук от хиляди години тези хора.

В крайна сметка.

В големите градове, по строителните обекти, предимно помаци ще се видят. По полето пак помаци ще се видят да се трудят къртовски, често неблагодарен нископлатен труд.

Просто какъв е този вреден вечен стремеж? помаците вечно да са пропагандата и знамето на едни или други националисти от най-различни страни, предимно славянски.

Просто да оставят хората на мира, за да се чувстват те на каквито си искат.

Не дават т.н. "българи" да им говорят за техният произход, но те постоянно го правят това, срещу което инак се обявяват. И се борят с методите срещу който твърдят че се борят.

Една пропаганда, се старае да потисне друга пропаганда. Ето точно това се случва в момента в BG.
цитирай
13. atil - Нормалната държавна власт се държи ...
11.05.2012 21:21
Нормалната държавна власт се държи нормално с хората. От извратената страдат всички нормални хора без значение какви са по вяра или език.
Ако аз имах правомощия и те щяха да са обвързани с доктрината на една дясно-консервативна политическа сила, каквато липсва на България вече близо 90 години. И проблемите за които пишеш тука - нямаше да са проблеми. Когато има закони еднакви за всички и се прилагат еднакво към всички- проблемите рязко намаляват!
Етническата и религиозната война няма да доведе до победа на българските врагове- вече споменах какво ще се случи..И големите градове в Европейска Турция ще изпаднат в ужас и и турците ще хукнат обратно в Азия а не ние да бягаме отука! Затова няма война, ако беше иначе досега да са направили война. Затова ни убиват бавно и по мирен път и ни изнудват да се махаме от България!
За моите проблеми на някой турчин или помак пука ли му? То на българите не им пука та какво останало за другите. Произхода си е произход а живота си е живот и той трябва да се живее- достойно и човешки! Който ме лишава от това и се опитва да ми нарежда на собствената ми земя какво да правя и какво да мисля, експлоатира ми труда и ми ограбва държавата (пък ако ще да е република) - той ми е враг! И пет пари не давам за произхода му и за вярата му- помак ли е или сърбин,американец - за мене няма значение! Основната част от предателите са май обаче точно от български произход. Понеже виждам ,че на тебе произхода ти е любимата тема. Точно тия ,които са наложили исляма в Родопите са били еничари - от български произход. Априлското въстание в Родопите пак помаци са го потушили.От български произход.Славяни няма - няма такава нация - славянска и държава - Славяния. Обясни го това на твоите професори.
За разлика от масовото обществено мнение аз от самото начало на прехода исках да има нещо като война, но не верска(такава искаха комунистите, но не успяха да направят нищо) а истинска революция, която да смени системата и обслужващите я сервитьори.
цитирай
14. atil - Повече няма да коментирам тази тема ...
11.05.2012 21:33
Повече няма да коментирам тази тема защото няма смисъл, само ти гарантирам, че един ден отново ще има смяна на имената. Защото ДПС(турската част от БКП) наложи или по-скоро СДС(комсомолската част от БКП) се прояви като олигофрен в случая, не връщане на мюсюлманските имена се извърши а ново преименуване - този път по турската именна система. Та един ден на законово основание всички лични карти и паспорти ще се издават по българската имена система. Но "ов" "ова" окончания на фамилиите.
Освен това пак на законово основание без грамотно писменно и говоримо владение на български език - не изборна или ръководна длъжност ами и работническа няма да може да се заеме! От никого!
Така се прави в нормалните държави ,така ще се прави и тук ,когато станем нормална страна.Другото е три лева минимално почасово заплащане.(За неграмотните) виждаш че ние десните мислим за всички...
цитирай
15. atila - Връчвам ти наградата, Борис тюрко-предателя и кървокръстителя...
11.05.2012 22:03
А бе ти хубаво гарантираш, но гледай, да не стане така, имената да се сменят, вместо славянски, със тюрко-арабски. Живота е адски не предвидим, и супер жесток в определени моменти, точно вчера се убедих в неговото му коварство.

Сутринта събуждаш се, на жената стомахът и е пълен със зараждащ се живот, а вечерта живота вече е свършил, изтекъл прежди временно.

Не ми се е случило на мен, но на мой комшия.

И само се прочети какви ги пишеш. Даваш гаранции за смяна на имената. И въпреки всичко, пак се готвите за нови и нови злини да вършите, без оглед че злините на вас и вашите глави ви се стоварват след това. И това го считаш за нормално асимилацията.

Но ако тръгне една смяна на имената с тюрко-арабски, такава гюрултия ще се вдигне до бога, че не знам тогава какво трябва да направи човек, за да ви затвори устата.

Защото ти ми гарантираш за смяна на имената на хората. Е аз ти гарантирам НЕУСПЕХА, и възвратната смяна на имена, не само на тюрки и помаци, но цялостните имена в BG и на който не му изнася, вратата му е широко разтворена, ако иска при казаците да ходи и да се заселва. Ако иска по аврупата да се заселва, там да си прилага нейните закономерности измислени пак от тях, с расистка цел. Просто както се казва. Свят широк, да се изселвате където си искате, и никой няма да ви спре.

И без това славяните от сега се само асимилират, наричайки си децата по най-пресмихулни начини, със западни имена, и от сега чертаят планове за напускане на BG за постоянно.

Така че каузата ви умира безвъзвратно, приеми го...

Разбираш ли че сега със езика на омразата, от сорта пак ще се сменят имена, че нагнетяването идва от славянска страна, а не от турска, или помашка.

Ти си прекрасното доказателство сега.

Това исках да прочета. Ясно и отчетливо изречено, че искате асимилация, и постигнах целта си. Накарахте да си кажеш в прав текст, за да мога да се аргуементирам като твърдя на други места, че се готвят нови асимилационни процеси.

Кой сте вие че ще определяте кой как да се нарича бе? и с какви имена да се нарича.

Я се осъзнай малко. И кой в момента призовава за асимилация, и кой пропагандира извратени западнали ценности, ценности доказали се че са изцяло със алчна насоченост. Като на всяка цена държите да асимилирате, а вас да не ви докосват. Ами жалко че си и ти турко-образен като мен, и си предал собствената си тюркска кръв, плюейки я по този безчестен начин.

Каквито и да ми ги кажеш, страничният наблюдател не можеш го излъга какво вижда.

А именно виждам. Че си вече асимилиран тюрк, отровил си съзнанието със славянска пропаганда, и си по славянин и от самите славяни. А бъди убеден амо в едно. Никой от тях няма да ти благодари, или да ти каже БРАВО. Славяните са адски неблагодарни, и тези който им помагат, най-много на тях се нахвърлят да ги унижават и унищожават.

Ами жалко за такъв като теб. Наистина е много жалко за теб. Собствените си събратя по кръв да предаваш в името на славянската лъжа и измама.

Достоен си за приза! Борис тюрко-предателя и кървокръстителя...
цитирай
16. atila - Слез от облаците по който стъпваш сега...
11.05.2012 22:19
Добре бе, като са толкова самонадеяни руснаците ти, защо не нападнат тогава, че да видим сценариите ти дали ще се окажат верни.

Хайде де. Да пробваме. Или май се оказва сега, че двама луди с почти еднакви имена си приказват смешки пред останали.

Е честно аз съм луд вълк единак, и не давам някой да ме измести от позицията която заемам на луд, но ти определено ме задминаваш по фантазия и лудост, честно ти го казвам.

Бате, слез на земята, стига си стъпвал по облаци, прекалено си излетял в атмосферата, приземи се, вредно е за теб, да стигаш до шеметни височини. Че нали знаеш, от много високо, много лошо се пада.

И аз до преди сривах Анкара със два изтребителя МИГ-29 летящи на 500 м. на свръх звуков режим, и след това специални четнически банди до изтребват населението на земята, оцеляло от взрива който се получава на земята, от свръх звуковият режим. Но реалността е съвсем друга.

Явно толкова руски пропагандни филми си се нагледал, че си вярваш сега буквално на всеки написан от теб ред. Че хазарското лоби не само в Русия но и в света, а бъди убеден, че това лоби е толкова влиятелно, че ти и на идея си нямаш какво е това влияние. И което лоби, буквално е окупирало властта в Русия. и ти смяташ, че това лоби, независимо че се нямат с оргиналните тюрки, и се карат и бият. Но станели на въпрос за оцеляване, действа много хард и безкомпромисно, за да опази тюркският свят.

Разните им там казаци, и алкохолизирали се блядове през ПСВ яко са колели анадолски мюсюлмани, задължително невъоръжени, и 1917 г. не закъсня батьо.

А по архипелаг гулаците, колко такива казаци са изпотрепани, и на идея си нямаме и двамата взети заедно.

И ти смяташ, че хазаршън, ще допусне някой като теб, да изтребва техни кръвни събратя тюрки, независимо че в други обстоятелства, винаги застават на страната на довчерашните си кръвни врагове роднини по произход.

Ти и такива като теб, наистина яко сте сте филмирали, но как ще се излиза от киносалона не знам, но ще е интересно да се види, и ако може да се участва спрямо вашето изваждане от киносалона, честно.
цитирай
17. solinvictus - Помаците са българи приели моха...
12.05.2012 02:06
Помаците са българи приели мохамеданската религия и то насила.С много репресии убийства ,но това е нормално за тази религия!
цитирай
18. atila - И като казвам че славяните са човекоподобни маймуни, говорел съм с езика на омразата. Ами ето го прекрасното доказателство...
12.05.2012 04:36
И от къде разбра че е бил насила наложен Исляма на Помаците? сигурно от расистките филми на Антон Дончев ала "Време разделно".

Всичката ви работа е такава, измислена.

Т.н. ви освобождение се дължи на крайно злобни и расистки журналистически паскивили, наречени статии. Буквално натровили на английското тогава общество представите им за справедливост. Че след това в чудо са се видели самите английски идиоти, вярващи на абсолютно всичко което им го пишат по вестниците им.

И на базата на тези измислени ксенофобски пасквили. Русия влиза във война с Османската империя, осигурила си гърбът от към Австро-Унгария, и бездействието на Великобритания тогава.

Но инак при други стечения на обстоятелствата, руснаците много яко щяха да ядат пердаха, и щяха да сънуват само балканите. Но пак поради бездействието на Дизраели, Русия се е взела твърде на сериозно, и е повела унищожителна война и след това окупация, на Дунавският, Османски Вилает България.

Миналото ви е изплетено изцяло от подобни лъжи и манипулации на историческата ви памет, узаконени чрез кървавата ви религия, убила не малко хора, за да я наложат на хората, и след това Помаците били насила приели Исляма, а не мохамеданството, невежа.

Ами сега не е Османската империя бе. От 130 г. тази тук земя не е под властта на Исляма, а се управялва от православни идолопоклоници.

Че тогава защо Помаците не желаят сами да си върнат уж насила отнетата им религия. А винаги им я натрапват насила всеки път буквално, когато има сгода и удобство.

Или сега се говори всичко в обратен ред.

Защото казвате че на някого нещо насила е наложено, значи това за вас и за вашите действия се отнася. Да налагате една крайно омразна и преизпълнена със много злоба и омраза представа, точно за християнството ви което и то не по малко е наложено насила не само тук по тези земи, но и в световен мащаб.

Нормално е за религия, която издига в култ една човешка смърт, и се радва на едно човешкото страдание, че някакъв си е разпънат на кръст, и това е повод за радост, че е умъртвен по този особено жесток начин, и за да докажете че наистина се радвате на смъртта му на този човек, изобразявате постоянно кръста, доказвайки колко сте лишени от капка съчувствие към човешкото страдание, освен ако вие не сте страдащите.

Ами ето от къде черпите вдъхновение за да убивате, и да изпитвате удоволствие от убиването на други хора, мислейки си че убитите от вас, ви изкупуват греховете.

Просто за какво говорим.

Говорим за отнемането на правото на хората да се имат за такива, каквито те желаят, без някой си, който той самият не си знае точният произход, те какви са, да им налагат на всяка цена една определено психично болна православна представа за набожност и религиозност.

Набожност и религиозност, оцапана с много кръв и сълзи, на станалите жертва, на шизофренията, на разните им там православни психопати и масови убийци.

Просто вашите си грехове, не ги прехвърляйте на останалите. Защото все още в Исляма не съм видял, да има изображения на ранно вековни убийци с полуизвадени мечове, да стоят във заплашителна поза, но в църквата ви, такива килъри с доспехи на бога, си ги има изобразени на православни икони. Свети Мина. Още да говорим ли за кървавост и смъртоностност на даденията християнска православна, схизматична секта, на римската.

И на тези получовешки изображения, искате всеки да им се кланя. Всеки да им се моли, и всеки да ги признава.

А втора заповед какво гласи? Я да си я припомним за невежите, но инак ултра-православни, човекоподобни идиоти, който и на хабер си нямат от дадената религия, която инак така огнено защитават.

2. Не си прави кумир и никакво изображение на онова, що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във водата под земята, не им се кланяй и не им служи.

А точно религията ви е изплетена от брутални кумири и идоли. А за лъжите насадени ви от византийците, изобщо да не говорим.

И след това говорим за нормалност, че в Исляма е било еди какво си.

А ти палячо. Когато си направиш ДНК изследване. И Помаците и те си направят ДНК изследвания. И от там да се установи какви хаплогрупи са, е тогава говори за произход на хората. Защото инак рискуваш, тези злокобни намерения който искате да ги изпълнявате над хората, да не съвсем случайно, на вашите глави да ви се стоварят като истинско проклятие. И накрая да станете! Или тюрко говорещи. Или да станете като циганите, скитници по света. Понеже никой няма да ви иска в държавата си, защото сте опак хора.

Просто не пожелавай на ближният си това, което не искаш на теб да ти се случи. Anadinmo? kirmizi sherefsiz! ve ac kopek.
цитирай
19. solinvictus - Вижда се, че си обикновен пропаг...
12.05.2012 11:18
Вижда се ,че си обикновен пропагандатор на пантуркизма и сунитски ислямист! Помаците са шиити ,ве глупендер!Не се напъвай с християните ,че Пророка Моамед Ви е казал да уважавате хората на Писанието , а Вие нарушавате неговата заповед!Щот сти прозди...
Не вървиш с това славянско име да се правиш на разбирач на мохамеданските теологии! После ще ти копирам какво е ХАДИС
цитирай
20. atila - Разбра се че сте най-досадни клакьори на пан-славизма, и православната секта, и по горните самопризнания ми служат като отлично доказателство...
12.05.2012 15:36
Ти за името ми не се безпокой. Да е имала майка ми възможността тогава, с друго име да ме наименувала жената тогава.

Със сигурност е щяла е да го стори жената. Но през тези години е нямала тази възможност, понеже имената са били изцяло наложени насила на хората, с какви имена да си именуват децата. И дреме ми че нося име със допълнение слав вътре в него.

Името не оформя човека, а самият човек се оформя като начин на поведение, и като начин на мислене, по свой собствен си начин.

Но само примитивни пан-славянски форми на живот като вашият. Могат да ги забелязват тези дреболий. Дреболий показващи колко ви е умственото развитие, че се занимавате все с дребните неща, а едрите ги подминавате, все едно сте от друга планета.

Това само славянска, човекоподобна маймуна, може да го мисли с маймунският си мозък, който мозък се е превърнал на чорба в главата му.

Че тези който не им споделят ментално увредените им представи за добро и зло, са пропагандатори и исти, а реалността съвсем друго показва, историческата истина на кого принадлежи.

Че точно най-големите пропагандатори и русофило наЦИОНалИСТИ, все правоверни юдео-християни, който обвиняват останалите хора в пропагандиране на неща, който имат съвсем мирен характер.

Но хора със задни мисли, и злокобни намерения, в по горните самопризнания, отлично доказвате намеренията си, отново и отново да асимилирате хора, понеже сте неспособни да си създадете сами надеждно поколение, който да ви продължи родът ви. А винаги разчитате на асимилациите. Винаги задължително виждате в останалите това, което е си е изцяло ваше олицетворение като начин на поведение, а то е опасността, от вредната ви пан-славянска пропаганда, която се е доказала че е вредна отрова за приелите я индивиди.

И от хора, се превръщат в човекоподобни примати, само и единствено с визията на човек. А в действителност като умствено развитие, са на нивото на маймуните в зоопарковете по инстинкти и по агресивен начин на поведение, когато искат да се наложат над останалите животински видове в природата, или от собственият си вид.

Че дефакто от 130 г. се пропагандира, буквално все ден, всеки час, всяка минута, една пан-славянска лудост, лудост изградена от много човешки жертви. И това се вижда като белези навсякъде, под формата на окупаторски паметници. Паметници, старателно и систематично поддържани, за да се пази спомена за руската окупация, сложила край в развитието на тази тук земя.

Но инак другите били пропагандирали желанието си да живеят спокойно и необезпокоявани от такива, който мир със самите себе си не са намерили, но очакват други да им толерират откровените им глупости, който край и свръшване нямат, и очакват останалите хора, да живеят в мир и разбирателство с тях.

И от такива умствено болни пан-славянски пропагандатори, и най-малко се обиждам. Защото отлично им познавам пропагандите, защото не малко съм им търпял пораженията и, и съм живял самият аз този начин на живот, светът да ми е крив за всичко, а само аз най-правят бях.

Преди като я пропагандирах тази пан-славянска отрова, луд, ненормален и психично болен бях за точно такива като теб.

Сега като се отдалечих от нея, и отказвам да я приема като отрова, станах пропагандатор и пак съм луд, ненормален и психично болен, с едно ново допълнение, и шизофреник станах. Понеже скочих за да си защитя семейството си, близките си, от беззаконието на абсолютно същите по разсъждение като твоите шизофреник славянски.

Разбираш ли хлебарко славянска, че за вас няма добри хора. За вас хората са само едни кукли, който като децата искате да си играете с тях. И когато ви омръзнат, да ги захвърляте в ъглите, или в кашоните си с останалите ви играчки, и това ви поведение, се възприема като цивилизовано и нормално.

Но когато хората проявят дух и непокортсво, и си отстояват етническата си и верска идентичност, и веднага стават пропагандатори.

Но когато някой приложи същият натиск върху вас, веднага нещата придобиват съвсем други тъмни очертания, че това е много лошо, че всеки трябва да го осъди като начин на поведение, и така е, понеже вие сте главните действащи жертви.

Но в други случай, очертанията имат хуманен характер, както вече да го казах, да си играете с хората и със съдбите им, както на вас ви подскаже, психично болната ви шизофренна представа за добро и зло.

За това! Ти специално до тук беше да пишеш в блогът ми глупостите си.

Този блог, е блог за хора със собствено мислене, и собствен начин на разсъждение и мнение, пък били те и полярни на моието мислене и убеждение.

Но за такива жалки провокатори като теб, просто нямат място в личното ми пространство, колкото може да се каже! че блогът ми някакво лично пространство.

Защото ти не си нищо друго, освен един жалък, човекоподобен славянски провокатор. И най-вече усилвател на чужди идеологии и пропаганди. А не си човек, опитващ се да търси истината по различен от моят начин, начин..

Убедих се само в едно. Че славянин и истина, са две взаимно изключващи се понятия. Понятия, несъвместими за съвместно съжителство в изкуствена среда, каквато е вашата.

Ето точно заради това никога няма да се промени положението в тази тук земя, до като подобни дегенерати, не оправили си собственият си личен живот, а вместо това се занимават с на другите живота им, и объркват тотално живота на околните им, понеже те имат претенциите да са най-велики, а като истината е! Че са едни жалки нищожества, с големи претенции. А се вижда на практика, всъшност какво представляват, че са едни нищожни душици пред останалите хора и приносите им, за развитието на човешката цивилизация, ето я истинската причина за неоправията и безправието на тази тук, свещенна тюркска земя.

И когато тръгнеш да ми приказваш за религия, и за уважение към хората на писанието ви изопачено, първо се научи да уважаваш на хората и тяхната им вяра преди да ми говориш за Хадиси и свещени ислямски текстове. Текстове. Където не е казано, позволявай на неверниците да те унижават и да те унищожават в името на Корана и Исляма.

Защото вярата на Помаците. Която не е шийтска забележи! православен схизматик такъв. А е сунитско-ханифитска, за да искаш обратно уважение, от нападаните от такива фанатици като теб, вярващи хора мюсюлмани, много по предани на вярата си да бъдат. От колкото всички взети заедно при вас вярвате в отровите си.

Защото ако точно ти си вярващ, аз съм от слънцето дошъл тук, и нямам никакъв земен и човешки произход.

Но за да ти стане малко по ясно за какво точно става на въпрос. Понеже се вижда че си страшно невеж, и откровено спекулираш с религията, я сам прочети за какво става на въпрос, и всъшност в какво точно вие вярвате, и на какво се кланяте, православен езичнико. Че вярата ви е буквално една верска боза.

Подмяна на църквата - http://srebaren.blogspot.com/2010/08/blog-post_31.html

Спокойно. Не аз съм ги писал тези неща, пан-славянски националистически пропагандатор такъв, не по различен от хора като Брайвик, по умствено развитие.

Много по умни от мен хора са го писали този наистина много полезен материал, материал създаден с едната цел. Да затваря устата на такива като теб претенциозни идолопоклоници, с претенцията! тяхната кървава религия, да е най-правилната, и на истинната.
цитирай
21. atila - Не ме карай да си отварям устата за положението в църквата какво е! че определено много на лошо ще замирише...
12.05.2012 21:10
solinvictus написа:
Вижда се ,че си обикновен пропагандатор на пантуркизма и сунитски ислямист! После ще ти копирам какво е ХАДИС


И момче. Когато минеш по пътя ми по който аз съм минал, тогава ми говори назидателно, и укорително.

Когато станеш монах, и избягаш от манастирите, понеже там разврата е дълбоко залегнал в душата на т.н. вярващ, тогава ми говори за Хадиси и за религии.

Защото не стига че сте хем ....... но сте и хем големи.

Не ме карай да си отварям устата за битието в манастирите, че със сигурност ще замирише на много лошо.

Не ме карай да си отварям устата за отношението в църквите на поповете и клисарите, че нещата ще вземат много сложна трактовка.

Изобщо не ме карай да си отварям устата за попските далавери в църквата, че там вече си е подсъдно за мнозина попове, който не са и живи дори. Но това че не им гонят сметка, означава че те самите са внедрени в църквата от БКП.

Просто погледнете си авгиевите ви обори какъв е разврата там, и в църквите от амвона на какво ви учат буквално. Че аз не знам в Джамия да си ми проповядвали радикален Ислям. Но в църквите определено се проповядва някаква ултра-радикална форма на християнство, проповядващо да се принасят в жертва хора в името на бога.

Не казвам че хора се колят, но самата идея е, да се стой надалеко от друговерци, и да се воюва с тях в името на христовата вяра. Но проповедите са зле замаскирани, под формата на война с демона. Но този демон, има очертания на хора с мюсюлманска обредност във вярата, а не за демона като зла сила.

Като самите проповеди извират от библията. От богослужебните ви книги, расистки текстове колкото си иска човек има там. Имам половината богослужебни книги, ще си поиграя някой ден да ги изчета, и да извлека тези ксенофобски и расови проповеди, под формата на поганци, и тогава нека да видим на кого религията призовава към свещена война с неверниците мохамедани, както се изговаря твърде погрешно, и съвсем умишлено за вярата на един милиард човек Ислям.
цитирай
22. solinvictus - http://www. vesti. bg/index. p...
13.05.2012 03:33
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=4365891
.....Ройтерс посочва, че нападенията са били извършени в деня, в който шиитите честват ашура*, един от най-големите религиозни празници за шиитския клон на исляма...... Помаците гощават с ашуре ,анадъмно ?
цитирай
23. atila - Наистина че си за примсех с твойте невероятни твърдения, че помаците били шиити. Помаците са сунити моето момче...
13.05.2012 14:00
Медиите като посочат нещо, трябва да се гледа слънцето сутрин от къде изгрява. Да не е тръгнало да изгрява от запад, а да залязва вече на изток.

И според теб медиите са сериозни източници на който можеш да вярваш. Защото аз едно друго нещо знам за тях. Че най-опасната професия на света, опасна за човечеството са точно медиите.

Защото със техните изключително субективни репортажи, точно те разпалват войни и вътрешни размирици.

А от къде ли ги знам тези неща, не знам, сигурно ще има от къде........

А относно за помаците, казах ти вече. Като не разбираш от религии, не се впускай да обсъждаш вярата на хората, защото сега точно помаци ти четат глупостите, не само тук в BG но и от Косова, от Македония, и отчасти от Босна. И във facebook ти обсъждат невероятните ти писаници, присмивайки се.

И помаците са Мюсюлмани - Сунити, а не са шиити.

В BG на шиитите им викат алиани. А по компактни групи алиани има по разградско, и от части от шуменско.

А в цяла BG доминират мюсюлманите сунити, хора изповядващи традиционният сунитско-ханифитски Ислям.

Така че просто не се излагай като кифладжия, че специално ти се вижда невежеството ти какво е.

Ето точно за това говоря.

Не разбирате на хората вярванията им, не искате да ги разберете поне за обща култура, но инак се правите на всезнаещи, разсъждавайки от ваша гледна точка, и от вашата си позиция приказвате за на хората убежденията и вярванията им, и така се получава объркването.

Просто от невежеството си, обърквате на хората живота, и след това те били такива, те били онакива.
цитирай
24. solinvictus - Това са неверни неща които говориш и ...
14.05.2012 05:08
Това са неверни неща които говориш и са ислямска пропаганда!
Мохамеданите в България са повечето българи ,а не турци!
Сунитите в България са били малцинство в началото на 20 век и ти няма как да го знаеш ,понеже ползваш арабско-ислямска пропагандна литература ,затова!
Алеевите са мистици .
Ашура е празник на шиитите да ти кажа да не се излагаш когато говориш тъпни!
Помаците преди ги уважавах ,но сега са с антибългарска пропаганда като твоята ... Ти си някаква селска пръчка и не си интересен ,обръщам ти внимание понеже сте нагли и пишете на много места простотии ,за това!
цитирай
25. atila - Батьо. Като нямаш какво да кажеш, по добре нищо недей да казваш, че само глупости говориш, и хората на теб ти се смеят, от Босна до Родопите...
14.05.2012 14:17
Чакай сега аз на теб да ти посоча радетелю на омразната византийска схизматична секта, която дори и западната църква я нарича схизматична, къде ти е невежеството.

Първо научи се неграмотнико че няма мохамеданство, а има Ислям или Мюсюлманство.

Това не ти е християнството, да наричате една цяла религия по името на нейният създател.

Защото Мухаммед (Мир Нему) не е измислил нова религия, и да я озаглави по собственото си име. А чисто и просто ако използваме съвременната компютърна терминология, той е ъпдейтнал Христовата вяра, очистил я е от тогава нароилите се прекалено много течения и учения в тази нова вяра на хората във всевишният, а не във обожествяването на един твърде земен човек. Но това ограничен пилешки славянски мозък като твоят, просто не може да го осмисли и да го разбере. Защото в славянската ви мозъчна кора, не ви е заложено да мислите самостоятелно, а ви е вградено предварително задължително от други, който те ви казват какво да мислите, и в какво да вярвате. Просто славяните нямате собствена идентичност, а винаги чужда, по възможност крадена.

Защото за славянина, за него има само пропаганда, и анти, но никога аргументи и факти с който да се обоснове в своята уж правота.

Защото я чакай аз да ти дам определение за теб самият ти точно какво представляваш, ти и такива като теб, буквални чуждо-поклонници, и на какво се покланяте постоянно ежеминутно.

Вярваш вече както го показах със линк във една изключително канибалско-езическа религия. Вярваш и разпространяваш една изключително манипулирана и свръх субективна История. История написана с кръвтта на милиони избити балкански мюсюлмани, от руснаци и казаци в съучастие с такива като теб престъпници по наследство.

И това е историческо-военна, про-руска, анти-хуманна, и анти-човека пропаганда, на която буквално и се поклонявате всяка година на 03.03. и и поднасяте венци и цветя, само защото там се е извършило едно позорно дело, окупацията на цяла една област от една държава, в лицето на Османската империя.

Всяка година си потвърждавате съучастничеството в убийството на милиони мюсюлмани тук по тези земи, и това ви е повод за радост, че невинни жени и деца са били убити от казашките сотни, и разните им човешки отпадъци в лицата на предците ви.

Ами само едно нещо ме дразни в Османската империя.

Защо са унищожили йени-черският боен имперски корпус. Да са го задържали, още на военна служба, а да не са слушали разни западни пропагандатори на радикалното християнство, и бъдещата колонистична идеология. Че тогава казаците да прегазят Дунав, в обратната посока, бягайки през глава, от тази бойна сила, в лицата на йени-чери.

Просто шансовете политически са били предварително предрешени в полза на Русия. А не че Русия е силна държава във военно отношение.

Вярвате сега в една изцяло пренаписана в Москва история, но казвате на други че са били чуждо-поклонници.

Разпространяваш някаква ултра-расистка, и ксенофобска пропаганда, наречена възродяване, а си е чиста асимилация, която интересното че я преписваш на другите, който със сигурност ти казват истината че не си човек, а един високоговорител на чужди идеологии и религиозни доктрини.

Но останалите били пропагандирали еди какво си, че живота ви е изцяло една пропаганда и лъжа. Пропаганда и лъжа писана задължително пак от други.

Защото ще ти го кажа така невежа.

Пан-славянската ти пропаганда която проповядваш, и клетвите си който изричаш спряпо тази религия която се доказа че е най-кървавата, като започнем от избиването на 52 бойли, и стигнем до кланетата в Босна от сърбите, и която ти задължително не я познаваш, просто те прави роб на чужди интереси със сигурност, предимно на гръцките интереси, а след това руските.

Разбираш ли че пръчката в момента си ти. Идвайки в на хората в блоговете им. Защото аз не съм ти дошъл в твоят блог, и да ти ръся глупостите си, аз ако ги ръся, ги ръся в собственото си пространство.

Но ти и такива като теб. Идвате, ръсите някакви си невероятни глупости, от сорта, помаците били шиити, били еди какви си, обиждайки ги така, а те са 100% сунити и помаци, защото ако бяха действително шиити, просто до сега да сте изличени от лицето на земята, и да не си пишем сега с теб. А да се чудя с кой помак да си пиша на турският език тогава. Защото просто славяни и измисленият им език просто нямаше да съществуват.

Просто нямаш си и на идея какво представлява шиит на живо, да си в негова територия, просто казал съм го.

С тюрките и помаците в BG и с тяхната ислямистка радикалност, просто сте намерили, че сте се и осрали буквално.

Не сте виждали радикалност, а само сте я гледали по телевизията, и за да не останете по назад от останалите радикали, търсите терористи, и накрая с вашите супер враждебни действия, наистина че ще ги привлечете да надойдат и тук, виждайки как се отнасяте с мюсюлманите, и така им разчиствате благодатната им почва.

Но това съвсем умишлено го правите, за да ги повикате действително тук ултра-радикалните мюсюлмани, който дори и в Мюсюлманският свят са отхвърлени от тамошното духовенство и обикновени вярващи мюсюлмани, за да си дадете оправдателна причина да убивате отново и отново, но просто спечелите ли си бонуса, действителни радикални терористи да надойдат от мюсюлманският свят, че тогава тюрките и помаците ще ви се видят невинни божи овчици, и ще се молите за времената на тяхната радикалност.

И това моето сега не е заплаха. А просто предупреждение, какво ще постигнете продължители да твърдите за ислямизъм и джихадизъм, и да продължавате да провокирате подобни ксенофобски тенденции.

И това ви го казвам, че вие сами си ги викате тези категории маргинали в техните мюсюлмански държави, а вие като искате слушайте езана на Имама, който ви предупреждава, не се заигравайте деца с огъня, че ще ви изгори.

Върви в Македония, и това го кажи на всеослушание, например в старата част на Скопие. Че например албанците са ислямисти и терористи, понеже са мюсюлмани, и много ще искам да видя как ще успееш да си дойдеш, то ако си жив, дали ще си здрав.

Просто разбра се че си търсите единствено и само поводи, и постоянно провокирате на хората търпението им, и като постигнете целта си, да ги изведете в състояние на афект. След това крещите с пълно гърло, виждате ли, ние ви доказахме че тези са такива, че са онакива, а вината си е изцяло във вас си, и постоянните ви провокации.

Разбираш ли че светът ви е разбрал що за опак хора сте, и отдавна си ви е оставил да измирате от собствената си злоба и омраза, отказал се да се занимава с вас, и неспирните ви претенции, че да смяташ че някой ви има за хора изобщо.

И само едно ще ти кажа.

Приеми че има и различни хора, а не като теб ограничени, и който не ти споделя ограничеността ти, и веднага да се смята за анти-славянска човекоподобна маймуна.

Защото ти колкото си булгур, аз толкова съм марсианец.

Научи си какъв ти е действителният ти произход. Че си циганин, отказал се от собствената си идентичност, и че я плюеш, и злословиш по този враждебен начин.

Просто циганите отлично си ви надушват неприятната миризма на ренегати на кръвната им група, и за това си ви нападат, изнасилват, грабят и убиват.

С колкото и крадени самоличности да се накичите, няма да станете по различни, от това което сте, злосторници на етническият мир в BG.

Защото аз пък ще ти го кажа така, човекоподобна славяно-циганска двукрака маймуно.

Когато ти лично си направиш ДНК изследвания както вече един път ти го казах. Когато помаците си направят ДНК изследвания и те, и се установи от кой хаплогрупи са, е тогава говори кой какъв е невежа такава.

Защото сега в момента, ти пропагандираш етническа омраза и разделение, с твоите недоказани, и повече от нелепи и абсурдни твърдения, за произходът им на хората.

Без да си запознат с резултатите на тези изследвания, а приказваш. И кой сега в случаят спекулира със произхода на хората постоянно, аз или ти.

Я невеж глупак такъв, запознай се едни много интересни изследвания, и ми кажи колко чисти раси и нации виждаш в таблиците, специално за тази тук географска ширина, че такива като теб арийски боклуци, като тръгнат да ми приказват за чисти нации и раси, че направо ми идва не знам какво да им направя.

Да ги бия ли? да ги убивам ли? или да им се присмивам по най-жесток начин?! че няма чисти раси и нации в света. И че всички сме омесени до неузнаваемост. Но това е, психичните болести, като дойде пролетно или лятно време, и се изострят доста радикално.

Произхода на Българите от Деси Каравеликова - http://history.rodenkrai.com/files/dnk_na_bulgarite.pdf
цитирай
26. atila - Да си широко скроен човек, не означава да търпиш личните обиди, на хора не заслужили с нищо уважението ти...
14.05.2012 16:37
solinvictus написа:
обръщам ти внимание понеже сте нагли и пишете на много места простотии ,за това!


Знам аз защо ми обръщаш внимание. Защото блогът ми се чете не само от Помаци от Босна, Косова, Македония и Родопите, ами и журналистическите катили го четат най-редовно, а за смешните служби за партийна сигурност са извадили отдавна за блогът ми лупите за да го четат най-обстойно, като да не забравим че армия от МВР психолози го прелистват блогът ми, да не би сакън да замислям нещо, и да им наруша пак спокойствието им което са си създали, хвърляйки ги отново в джаза.

За малко медийна известност се включваш в този тук блог, а не че такива като мен били пишели еди къде си.

Май пак собствените си умопобъркани действия ги приписвате на другите. Че ходите като разгонени кобили, из всички сайтове и блогови пространства, в който се пише коренно различна версия на официалната ви пропагандна, журналистическа история. И очаквате там да си пръскате откровената си шовинистична истерия, която отдавна сте заразили собствените си блогови и форумни пространства.

И ако някой не ви позволи да си пишете умствените ви полюции, и веднага започвате да хленчите че ви накърнили свободата ви на слово, а това понятие свобода на словото за вас не значи абсолютно нищо.

Освен ако не ви върши работа, да се изкарвате на жертви, за да си скриете истинската си хишническа хиенска същност.

Ето това ти е причината да не се сдържаш, и да идваш тук, и буквално да досаждаш със супер нахалното си поведение и начин на разсъждение, и най-вече да ми заливаш блогът ми с глупостите си, който глупости пак го казвам.

На теб се смеят, а не на мен. Но явно си действително бавноразвиващ се, за да не се усещаш че ти се излагаш като кифладжия, а не аз.

Но карай бе, излагай се като искаш. Ето за това ти давам поле на изява, за да се види до къде сте стигнали в умственото си развитие, че е до никъде.

Тук е блог за свободни хора, който да си излагат възгледите си, пък ако ще и да са комунистически, като не ми харесват, оборвам ги със аргументи и факти, и така държа настрана разните им там инакомислещи ми опоненти.

И за да го докажа на всички, че съм толерантен и широко скроен човек, само си виж глупостите който си изписал до сега, че всичките ти ги публикувам, с изключение на едно мнение, което ти го изтрих, защото там вече се беше олял в личностните си нападки, в безсилието си да ме обориш в тази си насока, и си беше дал воля на психично болната си фантазия.

Защото аз ако аз дойда в твоят откровено тоталитарен блог. Изобщо няма да ме изтърпиш и за минута, а ще ме триеш като побесняло куче, защото това ти е единствено останало, да триеш, за да си покажеш безсилието си да обориш даден противник.

Триенето, и бягането от словесни дуели, дуели не на заплахи, а на аргументи и факти, а нормално психично състояние за такива като теб.

По този начин, допускайки те да пишеш в блогът ми, показвам превъзходството си над теб, и на такива като теб, който това да крещите и да пропагандирате, просто нищо друго не ви е останало, и за това така по този начин ви се подигравам, показвайки ви глупостите който буквално заливате като ниагарски водопад, онлайн пространството, не само тук в BG, но и в световен мащаб, с вашите изсмукани буквално от пръстите си исторически заблуди, и откровени глупости.
цитирай
27. atila - Това са неверни неща които говориш и ...
14.05.2012 17:15
solinvictus написа:
Това са неверни неща които говориш и са ислямска пропаганда.


И като говориш за пропаганда, я чакай да ти покажа в действителност какви расови откровени нацистки неща пропагандираш, слънчеце непобедимо.

solinvictus написа:
“С нас е Бог, разберете, народи, и се покорете, защото с нас е Бог!… Могъщи, покорете се, защото с нас е Бог! И ако закрепнете, пак ще бъдете победени, защото с нас е Бог!” (Голямо повечерие)


Това ти е подписа на самият ти блог.

Само се погледни в какво вярваш, и с какво си надписваш блогът си. С един лозунг на омразата, която един нормален човек, никога не би изрекъл, а би се отвърнал от този лозунг на омразата. Лозунг проповядващ, могъщи да се подчинели на роби по дух, защото щели били да бъдели победени.

Такива единствено и само побеждават, предварително отслабен противник, внедрявайки се сред по големите от него, действайки подривно, и това е богът им, интригите и сплетните.

Като да не ви познавам психологията робска, ще може човек да ме убеди че греша.

Но да я познавам до болка, и не еднократно да съм и ставал обект на покоряване, понеже съм много по силен от тях в аргументите си, и познавам до най-последните подробности интригите и сплетните ви славянски, тогава ще може да ме върже човек да не повярвам на славянските ви твърдения, че сте непобедими.

Значи с вас е Бог, за да покорявате други народи, и с насилие да им налагате вредните си и опасни възгледи за божествено, и който се възпротиви на този откровен нацистки лозунг, за превъзходство над останалите, щели били да бъдат поразени, понеже с вас е рогатият ви бог.

И този бог, как се казва сега. ДС/ДАНС или как е по име...

Е просто такава умствена оргия, само и единствено в славянски болни мозъци, може да се роди, като недъгаво изчадие на човешката мисъл.

Сега разбираш ли защо вашият бог не ви дава рога? защото на бодлива крава, рога не и се дават, за да не бодат.

Ако влезна в блогът ти, и го прегледам най-обстойно! Знаеш ли по колко члена и алинеи, нарушения на тази Конституция в която се кълнете че вярвате и я спазвате, ще ти открия.

Че ако действително имаше една нормална не червена власт, до сега ти да си изгнил в психото бе, психопат изтрещял.

Само заради надписът на блогът ти, се предвижда наказание, проповед на враждебни и расистки идеологии.

Защото точно в името на този надпис, точно в Босна преди 20 г. бяха убити 300 хиляди босненски мюсюлмани, от православните, пара-военни психопати.

И не малко животи и съдби бяха разбити, понеже е бил с вас демоничният ви бог на омразата и ненавистта, срещу всичко човешко.

Ти просто си един много болен човек, и ти е належащо да се лекуваш, и най-вече да се молиш за спасението на душата си, да се измъкнеш от тази дяволска заблуда в която сега се намираш в момента в плен на нея и нейната отровна заблуда.

Ами проблемът е. Че не си само ти. А има и много други като теб. Който сте за спешно медицинско лечение. А вместо това сте оставени на воля да си пропагандирате полюциите си, и вътрешните си страхове, и всеки да ви става свидетел и слушател, а сега и читател на вашите ви кошмарни привидения, играещи конспиративните си игрички в болните ви подсъзнания.

Единственото ви спасение от сегашното ви състояние на духът ви, е ЛЕЧЕНИЕ в психиатрия, слънчасал, непобедим герой такъв...
цитирай
28. solinvictus - Tука ли е свободно място за диску...
14.05.2012 19:11
Tука ли е свободно място за дискусии ...? Тука е само турска пропаганда и то от най българофобската която има в ниета ...ти си платен плювач по българския етнос! Това което казвам не го казвам на теб ,а на тези които ти четат простотиите! Ти не знаеш какви са шиите ,пък тръгнал да ми обяснява за помаците ,ти си на много ниско ниво!Омразата в такива като тебе ислямисти е вменена и вие носите регрес .Аллах (да му се свети името)ще Ви накаже ! Той не прощава на никой лъжата ,алчността,клеветата и лицемерието! А ти си точно такъв ... измамник.
цитирай
29. atila - Казах ти. Не говори от името на народности, който със сигурност не ти принадлежат славяно-циганино безроден...
14.05.2012 19:27
Казах ти. Не говори от името на народности, който със сигурност не ти принадлежат етнически, славяно-циганино безроден.

И си направи ДНК че да те видим колко си от т.н. българска народност, русофилска подлого, срещу която аз съм бил плюел.

Защото ако ти и такива като теб, сте истински родолюбци, отдавна да сте доказали с нещо значимо, като някакво постижение, с някакъв принос за развитието на човечеството, и да допринесете нещо спрямо родината си бе, палячо неспособен.

А вместо това какво правиш бе? плямпаш невероятни глупости, от сорта този ми е виновен, онзи ми е крив, че нямам поле за действие, да се чувствам на велик и недосегаем. А такива като теб катили, сте най-правите, а отстрани се вижда най-ясно колко сте стока, че за нищо не ставате, като само приказвате, а в действията ви, сте абсолютно едно огромно нищо.

Защото пак ти казвам, за не знам кой си път. Зад каквито и народностни самоличности да си скриете лъжата, алчността и лицемерието си, се вижда от изключително огромно разстояние, и това няма как да се скрие, и не си ти човекът, който да ми казва, аз как да разсъждавам, защото копеле, тежък крак имам 45 номер.

Аз на собственият си родител не давам да ми казва какво да правя, а ти някакъв си, не знам си какъв си, си ми дошъл в личната ми блог страница, и ми казваш аз как да разсъждавам.

И такива невероятни глупости ми пишеш, че просто трябва човек действително да е без мозък, за да ти изтърпи невероятните ти гаври, с паметта на милиони избити помаци и тюрки, все балкански мюсюлмани от ръката на казаците, в съучастничество с предците ти.

Поне прочети на Джъстин Маккарти книгата му "Смърт и изгнание", за да разбереш от къде черпя източниците си за убийствата на мюсюлмани, от славянска страна, за да ме наричаш измамник, измамник слънчасал.

И явно аз наистина съм малоумен, че ти допускам глупостите ти, но обещавам ти, че тази грешка ще си я поправя, повече да не допускам расист и невероятен ксенофоб нацист, да ми загрозява блогът, давайки му трибуна за изява. Да го четат включително и мой приятели, и да ме питат във facebook защо те допускам да си пишеш невероятните ти расистки изблици на омраза и ненавист, спрямо една съставна градивна част от целокупната българска нация.

Един път те предупредих мисля! Но явно е че ми се доказват думите ми, че сте човекоподобни, славянски маймуни, и без най-малко да обиждам човешкият и маймунски род, наричайки ви на такива. Защото се вижда че не се разбирате от добра и блага дума. И че не разбирате от добро. Ето къде и е истинската фатална грешка, на тази проклета Османска империя. Че не ви е колела действително достатъчно.

Защото ако наистина го е правила, сега нямаше да сте толкова арогантни и заплашителни, а щяхте да сте плахи като сърни. И който ви тропне с крак, щяхте да бягате като кошути, давам пример кюрдите в Турция. А вместо това, нападате като глутница хиени.

Един помъчен човек, както твърдите че сте помъчени, за не знам си какво си, поведението му е съвсем различно от сегашното на вашето.

Един изстрадал човек, е примирен със съдбата си, и не изпитва омраза даже и към мъчителите си, а се моли дори дори за тях. Защото този човек е издигнат духовно чрез мъките и страданията си, и се стреми към духовната чистота и извисяване на духа. А вие какво правите? точно обратното. Проявявате си насилническа си страна, а не страната на жертви и мъченици.

Да си видял и един тюрк? или помак да се е вписал тук в blog.bg и да те е нагрубил или оскърбил с нещо? не нали.

А повярвай ми славянски звяр такъв. Че има не малко тюрки и помаци, собственици на блогове в blog.bg, който дори и не ги знаеш кой са те. А защо не ги знаеш?! ами това предостатъчно показва, за тяхното незабележимо поведение и съществуване, за да не ги разбереш кой са те дори, и дори и с такива с пишеш с някой от тях в собственият си блог. Но ти и на идея си нямаш за тях че са такива, и им отговаряш доста троснато на коментарите им.

Защото аз лично знам четирима помака да поддържат в blog.bg собствени блог страници, и един тюрк, с който от време на време си пиша с него на ЛС или в блоговете си, си разменяме коментари.

Но ще ги запазя за себе си, за да не ставам повод, да им показвам техните страници, и да стават обект на нападки хората, от психично болни като вас, за без причина да ги нападате, понеже гласовете в главата ви, така ви нашепват, нападай за без причина, защото така предците ти го искат.

Защото никой не се е държал непочтително не само с теб, от страна на тези хора. А грубостите и необоснованите оскърбителни нападки, основно от такива като теб идват.

И аз в случаят се явявам като отговорът на твоите нападки, показвайки ти така по този начин, как се живее в такава среда, която вие я създавате, да живее човек във враждебна обстановка, и след това пак тюрките и помаците са ви виновни, че измирате по на 50/60 г. от инфаркти, понеже ежедневието ви е пълно с противоречия и лъжи. И буквално живеете в един земен ад. Който ад, пак го казвам. Вие сами си го създавате с вашият си начин на поведение, и държание.

И накрая сте били мъчени за не знам си какво си, че искате да е все на вашата воля, и не приемате че не сте единствените на тази земя.

Но ще ви се наложи да го приемете този грозен за вас факт, защото инак света е голям, и където искате можете да отидете и да се заселите, ако ви допуснат до земите си хората.

Защото пак го казвам.

С такива като вас, изобщо не може да се живее в мир и разбирателство. Защото както се доказва от до тук написаните коментари. Винаги другите са ви виновни за собствените ви неудачи.

Леле колко съм ги мразил точно тюрките и помаците, и съм им се дразнил, и дори съм ги заплашвал лично аз, като ми ги казваха тези същите думи, от преди пет години, в един друг сайт, сайта на Kircaalihaber! информационният сайт на гр. Kircaali че до такива невероятни глупости съм стигал, че сега искрено се срамувам от себе си, и тогавашните ми разсъждения.

И сега по ирония на съдбата. Аз самият ги казвам и пиша тези неща на други, осъзнал ги тези неща, до каква лудост водят, и ги пиша с малката надежда, някой от вас да се осъзнаят, и да се отдръпнат от бездната към която се се засилили стремглаво.

Защото тюрките и помаците и да мълчат, и дума да не обелват, пак са виновни по презумпция. Те са просто дежурните ви виновници, за всичките ви несгоди и неудачи в живота ви.

Защото и друго ти казах мисля.

Върви и се лекувай. Защото нито с нещо си ме оборил в противното. С нищо не си ми доказал че греша. А само даваш, някакви си смешни класификации и определения, този е такъв, онзи е онакъв, който идеално на теб ти прилягат, да мразиш и да плюеш по всичко което не е като теб мислещо тоталитарно, и вмирисано на пан-славянско.

Казах ти. Само си прочети надписа на блогът си, и тогава ми говори за вменяване и лъжа лъжецо. Че с абсолютно с нищо не си ме опровергал, а през цялото това време, теб буквално си те разпилях на съставните ти части. Но едно единствено нещо си знаеш, като ненормалните и арменците. Отправяш смешни обвинения, без с нищо да си показал сериозността на обвиненията си. А разчиташ буквално на 100 лъжи и 101 истината, и хората да ви повярват на свободните ви съчинения.

Защото ако имаш нещо да кажеш стойностно, просто го кажи. А не ставай ти казах смешен с нелепото си държание, което не знам защо смяташ че се споделя от много като теб.

И странно другото, че сте едно малцинство, сред едно голямо мнозинство от хора, който разсъждавате по този ксенофобски начин, да мразиш другият, и собствената си омраза да я отправяш като обвинение към отсрещният си, е това не знам за кой си път го казвам, единствено болен мозък като теб може да го измайстори, по доста примитивен начин.

Защото си страшно забавен и за другото. Особено в безсилието си да ме опровергаеш в каквото и да е било при мен. И веднага ставаме платени, тези който ви казваме истината в очите, такава каквато е, без да ви се спестява, и най-малко от нея, която странно защо се счита за алчност, клевета и лицемерие.

При положението, че точно в такава дива реалност живеете. И вместо да си подобрявате сами положението си, предпочитате да си въргаляте в тази тиня, точно което вие си я създавате, за да сте в нея, но инак останалите ви били проблема.

И знаеш ли колко си смешен като говориш от името на Allah и проклинаш от негово име. А не се усещаш, че един мюсюлманин никога не кълне, а е добронамерен към ближният си.

Или си някой отказал се от вярата си Помак, и сега говориш от името на тези на който си се продал, продажнико. Или си онази смешна категория палячовци, който се опитват да се скрият зад на хората вярата им, с цел да манипулират от името на Исляма, давайки допълнително предимство, на ксенофобите да си изливат ислямофобската си помия. И в случаят измамника се явяваш точно ТИ. Но пак го казвам за пореден път. Собствените си грехове, на други ги преписваш като греховност.

И знаеш ли.

Просто такива като теб, обичам да ги разобличавам в лъжа и лицемерие. И теб успях да те разоблича. И знаеш ли какво ми е предимството.

Предимството ми е.

Че и на чужд терен ще те разоблича както сега, както разобличавал много други като теб. Но тогава ме стига яд, че не мога да те трия, и не мога да ти търпя глупостите.

А тук мога да го правя, да те трия, но не го правя, а обратното. Търпя ти откровените ти глупости и шизофрении. Че дори и ти ги пропускам през филтърът си, създаден специално от blog.bg заради тази цел.

И го правя, защото това ми дава предимството, да те изоблича както аз си знам, и както аз си искам, но всичко си има просто граници.

За това просто ти беше до тук в моят блог, и остани си със здраве, ако може да се каже че го имаш. Но все пак не съм ти душманин, и не мразя никого. Защото Исляма точно на това ме учи, да не мразя, но да бъде непоколебим в словата си.

Това че думите ми се приемат за обида, си е проблем на човека възприел ги така по този начин. Който не иска да си вземе поука, и продължава като магаре на мост да настоява на своето си.
цитирай
30. hopfen - !?
15.05.2012 05:22
И Мидхат паша признава, че през 1878 г. в България е имало повече от един милион насилствено ислямизирани българи. В статия във френското сп. "La revue scientifique de la France et
de l’étrancer", бр. 49 от 8 юни 1878 г. той пише: "Трябва да се има предвид, че между българите, към които се проявява толкова жив интерес, има повече от един милион мюсюлмани. Тези мюсюлмани не са дошли от Азия, за да се установят в България, както обикновено се смята. Те са наследници на българи, преобърнати в исляма по време на завоеванието и след това. Те са синове на същата тази страна, на същия народ, на същите социални слоеве. Между тях има и такива, които говорят само български език."
цитирай
31. atila - И насилието от 1912 г. се провежда не от мюсюлманска страна, а точно от християнска...
15.05.2012 13:53
Специално аз лично познавайки субективността на медиите, със сигурност изобщо не мога да приема твърденията на това френско списание че ще каже цялата истина.

Ако и да е казал нещо в такава посока въпросният паша, то със сигурност е силно преекспонирано и до украсено с пропагандна цел. А да на говоря за вестникарските измислици колко фантастични могат да бъдат, като АЗ ЛИЧНО СЪМ СЕ УБЕДИЛ ВЪВ ВЕСТНИКАРСКАТА ВРАЖДЕБНОСТ спрямо даден човек или група от хора.

Просто подобни журналистически пасквили, нека да не се пробутват за някакво достоверно доказателство. Защото медия ли е, има задължителна фалшификация и спекулация, с една единствена цел, която гонят медиите, рейтинг.

Защото в крайна сметка се забравя, предубедеността на т.н западни медии, заради който става прословутата Руско-Османска война, и тяхната едностранна изцяло жълта страна на позиция им, и буквалното надъхване на общественото мнение предварително и предубедено.

И дразнещото нещо е. Били насилствено ислямизирани помаците.

Добре де. Като са насилствено ислямизирани, защото сега те не желаят доброволно да приемат християнството отново. При положението че отдавна я няма тази империя на картата на света, и Исляма не е доминиращ фактор. Но хората си остават мюсюлмани, и отказват да приемат нещо което те сами и по собствено желание са се отказали. И насилието от 1912 г. се провежда не от мюсюлманска страна, а точно от християнска, че насилствено са им променяни имената, и насилствено им е натрапвана буквално религия която те изобщо не желаят да приемат за своя.

И стига с тези спекулации. Помаците били еди какви си. ДНК изследвания много добре ще покажат произхода не само на тези хора, но и на всеки един поотделно от къде е дошъл и каква му е хаплогрупата.

Така че престанете с тези постоянни спекулации с на хората произхода, защото пак го казвам. Злото вършено върху други хора, неимоверно се връща върху извършителите с тройна сила на принципа на махалото.
цитирай
32. atil - Накрая трябва да ти се каже две думи ...
15.05.2012 14:28
Накрая трябва да ти се каже две думи за помаците и нека в Турция ги изсекат върху някоя стена на меджлиса си да не ги забравят: Помаците са българи, които в наше време имат исляма за традиционна религия. Турци има само в Турция, печенези и тем подобни са гагаузите,които вообще не са турци. Мохамеданското население на Османската империя се е наричало - османлии - османлар. Съвремената турска нация се формира през 20 век в границите на днешна Турция. А древната тюркска народност в Мала Азия е съвсем друга бира, макар техните потомци също да влизат във формирането на днешната турска нация.
Научи си урока и спри да си вообразяваш, че османското минало в Европа има бъдеще. С какво си по-различен от гърците тук или червените маймуни от които се възмущаваш, щом посягаш на истината и даваш съвети на българите какво да правят? В една река два пъти не можеш да влезеш - това е историческото време ,то тече като река - това което е отминало - никога не се връща!
цитирай
33. atila - Професор Гюлшен какво е имал в предвид че помаците са турци...
15.05.2012 14:29
В крайна сметка. Професор Гюлшен какво е имал в предвид че помаците са турци.

Помаците техният бит. Техните обичай са много сходни както в много етнографски области на Turkiye със специфичните им обичай, който нямат нищо общо с тукашните, и човека точно това акцентира, но на закърнел с комунизъм мозък, каквъто им е определено на комунистическите професори, все асимилатори до един, това не може да им го обясни човек, защото при тях има само и единствено пропаганда, а не историческа наука или обективност.

А и помаците желаят да ги наричат Помаци, а не българи или каквито и да са други. Ама те имали еди какъв си произход.

Ами и моят произход произтича на майка ми и баща ми, и нося техните гени, но съм различен по култура, по дух и по много останали показатели, и името ми е различно.

Така че помаците искат да се само определят на Помаци, те са си такива, и никой не може да им каже нищо, най-малко да им налагат религии и етнически идентичности, който те по най-категоричен начин отказват да приемат.

Защото ще дам пример с ловешките Помаци.

Славяно-езични имена носят, но казват че те са Помаци, и върви и му кажи че е т.н. българин, със сигурност ще налетят на бой на дръзналият да изрече тези думи срещу тях, а тези Помаци са страшно отмъстителни, и не са страхливци като славяните, а налитат на бой за най-малкото.

Нека на тях да им се държи сметка защо се наричат Помаци. Не им се държи сметка, защото от тях властта в BG се страхува най-откровено, и за това там не си позволяват да си протягат ръцете.

Но на родопските помаци, който със сигурност нямат нищо славянско и т.н. българско в себе си, винаги им се оказва асимилационен натиск, за подмяна на идентичността си.

Ако да не се знае тези неща например със славяно-поклонническа асимилация на борис покръстителя, че от тогава съществува славянска планомерна политика на асимилация и геноцид над непокорните на тях робите народи, защото понеже е бил с тях богът им на омразата и ненавистта, че да ми приказват сега разни врели некипели, че били еди какви си помаците...
цитирай
34. atila - Просто не се излагай, като кифладжия на панаир...
15.05.2012 15:12
atil написа:
С какво си по-различен от гърците тук или червените маймуни от които се възмущаваш, щом посягаш на истината и даваш съвети на българите какво да правят? В една река два пъти не можеш да влезеш - това е историческото време ,то тече като река - това което е отминало - никога не се връща!


Това специално за теб се отнася спрямо посягането на историческата истина.

Македонците били българи. Помаците били българи. Гагузите били българи. Мароканските скакалци били българи. Все претенции към чужди народи, със собствена идентичност, и със желание да си живеят живота както те си искат да си го създадат, колкото и да им е лош той, но да си е техен живота.

А не някакви си малоумници, който собственият си живот не са си поставили в ред, а да объркват допълнително и техният живот на тези хора, ето от там се започва цялата тази историческа интрига.

Знаеш ли в съвременният военен речник на това какво му се вика? Не само асимилация, но и етни-сепаратизъм, граничещ с държавен екстремизъм, претворен в открита асимилация, придружена с много насилие.

И за реката си страшно много прав. Че не може да се плува по два пъти. Защото точно това сега искате да го правите. Да се впуснете в ново плуване във чужди води.

Защото плували сте до сега, а се готвите да плувате и втори път.

Но само едно нещо ще ти кажа. Времената са такива, че пробвали се някой да тръгне и да асимилира насила, или да иска да изтребва непокорно на неговият бог на омразата и ненавистта население, идеален пример ще дам със Сърбия, и нейните опити за асимилации до какво завършиха, че сега пак се опитват да искат реванш.

Но обстоятелствата са много по различни от преди, както вече един ти го казах малоумни човече. Че тогава редом с казаците ти, ще препускате в обратна посока накъм ставрополският край.

Прекалено много подценявате противникът си, само заради това че религията им така повелява да не се отвърща на насилието с насилие, но едно запомни пък от мен сега.

Толерантен съм със комшията ми до мазохизъм, но да не ми закача мой близки да иска да си ги присвоява както се казва, че тогава дупето му да е яко.

Тюрките са кротки хора, но излезнат ли от състоянието в което се намират под чуждо вмешателство, тогава няма сила на света която да ги спре.

Точно руснаците не малко бой са яли в историята си, но това се прикрива като факти, защото е срамно петно в тяхната история на унизителни погроми над тях.

Защото Русия е силна единствено и само в създаването на интриги и сплетнеченето.

за да постигне военна победа в една държава. Влага цялото си старание и държавен ресурс за да създаде пета колона в набелязаната държава. Като тази нейна пета колона играе ролята на провокатор на вътрешни безредици и размирици, и тогава Русия под предлог че освобождава свой сънародници, защото предварително е дала руско гражданство на петата си колона, осъществява с активната помощ на точно тази пета колона военна агресия на набелязаната за окупация от тях територия.

А ако не успее да постигне успех, не само със петата си колона, и военен успех, понеже петата им колона е успешно неутрализирана от местното население като враждебна сила, напада и буквално срива със земята дадената територия, изнамира слабохарактернтие елементи сред противнкивото им население, демек предателите, назначават си ги на висши длъжности, на пряко подчинение на Кремъл, създават им местни сили от изцяло хора от същият окупиран народ, но само че предателите на този народ, прочистват противниците на Москва чрез тези насила натрапени сили в окупираните им територии, и в общи линий така побеждават инак страхливите руснаци.

С много кръв и убийства. И ти ми идваш и ми казваш, че на тази имеперия на злото, бъдещето и било принадлежало.

Батьо. прекалено пак ти казвам. Подеценявате хората и тяхната решимост не само за отпор, но за възвратност на дествията ви, и ако сте решили да го установите лично на гърбът си, ами давайте, пробвайте да асимилирате и да насилвате, пък да видим след това злото на чия глава ще се стовари като преса.

А за гагузите не говори без изобщо да ги познаваш като хора какво представляват.

Значи те ще говорят тюркски, и техният език е основата на цял един държавен език, и ти ще ми кажеш че изобщо не са турци.

Действително етнически турци в Turkiye няма като мнозинство. Но точно гагузите са баш автентичните турци, не само тюрки, но и етнически турци.

Така че казах ти. Стой си в ляво, и не се опитвай да ми блестиш с точно тази изобретена история, точно от комунистите който казваш че не съм се бил различавал от тях по начин на поведение.

Защото аз може и да не се различавам както твърдиш от тях като начин на поведение, но не им повтарям, в молитвен унес техните лъжи и исторически чисто нацистко-комунистически спекулации за чисти раси и хомогенни нации.

Просто разбра се че не си човек. С който може човек да седне, и спокойно да обсъди историческата проблематика, ако не пропагандираш, и не издигаш абсурдни дори и заплашителни лозунги.

Казвах това което го знам от вече прочетено от мен в научни трудове на неутрални професори. Показвах като изворност на материала. Доказавах със ДНК изследвания, че в българия няма чиста нация или раса, и няма българи, а един сбор от много хаплогрупи и раси, и накрая и въпреки доказателствата ми, бивам заклеймяван на фоб. Само заради това че казвам съвсем различна историческа версия на историческата истина. Която версия мой човек, не аз си я измислям, а се опитвам да преразказвам вече написано от много по запознати от мен, и много по мастити професори от московските възпитаници, и професори-марионетки на Москва и тяхните имперски амбиций, буквалните им пропагандни глупости.

Говоря конкретно за професор Джъстин Маккарти.

Който в своята действително научна книга "Смърт и изгнание" изнася такива скривани факти за историята на Османската империя, че косата ти ще настръхне.

И този човек не борави с журналистически пасквили ала Джанеюриус Макгахан. А борави с официална дипломатическа кореспонденция, на дипломати, на военни наблюдатели и много малко на журналисти, и от османски архиви черпи изворността на материалът си, а там бъди убеден, горките славянски жертви се оказват истински сатрапи и палачи на довчерашните си комший и съседи, осмаснки мюсюлмани. Избивали ги по нечовешки начин, закриляни от казаците, заграждайки едно село, събирали са казаците от населението оръжието което е било съхранено за самозащита, и са пускали двукраките славянски зверове да безчинстват в даденото набелязано село за унищожаване.

Така че хайде като ги приказваш подобни шизофрении. Първо помисли какво приказваш. След това какво пишеш. И накрая как изглежда отстрани написаното от теб, за да не се излагаш като кифладжия на панаир.
цитирай
35. atila - Лесно е. Оставят се хората сами да решават какви са, и да видим на какви ще се само определят, без някой си да им казва, кой на какъв да се чувства...
15.05.2012 17:11
Честно казано. Моят произход произтича от Адем и Хавва (Адам и Ева), и след това от биологичните ми родители, дали ми живот по милостта на Allah.

Те са ни на всичките бащата и майката Адем и Хавва. От тях произхожда цялото човечество като човечество. Аз по произход съм хомо-сапиенс, а като личност съм отделен по идинтет човек, със собствена самоличност, и право на избор, аз на какъв да се само определям.

Защото изядели ми го това право някой. Просто рискува да пътуваме отново в един и същи автобус. Но в автобуса няма да има случайни пътници, а ще са все хора, нарушили ми човешките ми права.

Майка ми и баща ми ги знам кой са. Адем и Хавва и биологичните ми родители. От тях произхождам като произход. Но нося отделно име. Отделна самоличност, и отделен начин на живот. И въпреки всичко, пак си ми остават майка и баща, моите родители, без и най-малко да им накърня, човешкото им, и родителско достойнство.

Така е и с народностите. Няма значение кой от коя народност произхожда. Той носи отделна самоличност, отделен собствен си идинтет, и отделен начин на живот.

Това означава. Че някой присвояват родителските права на хора, предостатъчно зрели за да знаят каква са по произход, и да са се само определили на такива те каквито чувстват че искат да бъдат. А не някой си неориентиран в собственият си произход, да им натрапва насила нещо, което те не го припознават за свои идинтет, но им се натрапва на сила.

Така че който не се съобразява с тези неща. Рискува да бъде жертва на противодействие, на даденото действие.

Уважавай, за да те уважават.

Защото не уважаваш ли, ще ти носи много задника на ритници, и на много бой след това.
цитирай
36. atil - Не си наясно, и макар да си станал ...
16.05.2012 02:35
Не си наясно, и макар да си станал мюсюлманин и да се мислиш за турчин ,много ти са погрешни представите. Турците нямат никаква работа на север от Черно море, никаква Турция няма там и съответно турци. Също както в България.
Затова става въпрос - за амбиции и кражби с цел налагане на влияние. С езика и религията. При гагаузите щото са християни остава езика. По логиката на професорите ти значи и канадците са австралийци - щом говорят английски?!
Какво уважение? Да казвам на черното - бяло или да си трая докато се месят чужди хора в държавата и се бъркат във вътрешните и работи ли?
Не може да ми носи задника ритници ,защото не могат да го ритат , понеже не съм вързан...Така е било и с тия преди мене.
Някога османците са наложили над невоъръженото и беззащитно население животински страх, но е имало българи, които не са се поддали и не си давали задниците да ги ритат. Ами търбушили насилниците и са им рязали тъпите тикви. Сега пак си вообразяват ,че ще уплашат някого та да се възползват да станат "аги и господари". Много добре познавам всички видове турци и тюрки и славяни и англичани и помаци! Съдейки по писането ти - много по-добре от тебе!
Тук съобразяването ще става с българските закони и интереси. А не с нещо друго. И оттам ще дойде и уважаването. Иначе ще има и ритници и всичко каквото им се полага на задниците ви.
Историята и версиите долу горе ги знаем ,тук става въпрос за настояще и бъдеще.Другите олигофрени и садисти - комунистите също обичат да си мерят убийствата и демократичните права, но макар всичко да беше в ръцете им - нито един господ не им помогна и си отиват от историческата сцена и битието на България. Също като исляма и турците ,които никой не ги е канил или калесвал да идват тук!
цитирай
37. atila - Мислех съвсем на сериозно този к...
16.05.2012 05:36
Мислех съвсем на сериозно този коментар да ти го изтрия. Но все пак реших да го оставя, и не само да го оставя, но и да го публикувам, за да се види все пак мисленето на подобни на теб, до къде е стигнало. Защото и все пак хората имат правото да се запознаят с творчеството ви, и по тази причина ти пропуснах коментарът ти, за да се види от света, на какво сте заприличали не уважаеми господа другари катили.

И знаеш ли колега.

В този коментар се разпознавам самият себе си, от преди 4/5 г. а ти ако искаш ми вярвай сега. И все някой ден ще седна, и ще си поиграя за да изследвам буквално собствените си пасквили, и ще ти сравня с мой произведения на изкуството, с този твой коментар, като задължително ще го обогатя с прилежащите му отговори, за да се види все пак в крайна сметка на мен как са ми отговаряли, за да разбереш, не само ти, ами и такива като теб, че когато аз съм ги писал подобни лудости батьо, тогава за луд си ме смятахте, а сега точно същите тези лудости си ги пишете най-необезпокоявани на воля. Но ще го направя, за да ви докажа, че пътят по който сте поели, свършва на изключително неприятни за вас места.

Но нищо бе. Нека до тогава да ти се нагледат на шизофрениите ти.

Ето поради каква причина ти пропуснах коментарът ти, луд катил колега.

Защото на мен когато ми викаха Катил, тогава майтап си правихте с мен, а сега е дошло времето, когато на такива като вас да ви викаме катили и луди. Защото действително сте си луди.

Но тогава за съжаление не съм го вярвал това за лудостта, и съм се дразнил на обидите, а чак сега се убеждавам че действително съм бил луд.

Но все пак, за всяка лудост си има лечение. Аз моето лечение го открих, и InshALLAH се излекувах, сега трябва да открием вашето лечение катил колега какво е то.

Но все пак всичко с времето си. Нали така...
цитирай
38. atila - Малко бисери, от който сега откровено ме е срам, но я се разпознайте в тях все пак...
16.05.2012 05:55
Катил. Ето ти малко мой бисери в един сайт, който тогава беше доста посещаван от доста хора, и тогава честно казано, доста по прекалявах със наркотиците с който сега вие се тровите.

Но я се запознай все пак какви съм ги творил, и накрая до къде ме отведе това ми поведение тогава.

Там съм Таркан Избул - http://www.kircaalihaber.com/bg/?pid=5&id_news=100

Тогава съм ги мислел тези неща съвсем на сериозно, а сега съжалявам, и да има как да върна времето назад, и сам да се спра, за да не ги публикувам тези неща, но няма какво да се направи, минало заминало време за съжаление.

Тогава виж как съм бил наричан, не само от тюрки, но и от т.н. българи. И сега още ми дръжте сметка защо съм се отказал от тези лудории в който сега вие тепърва встъпвате.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: atila
Категория: Политика
Прочетен: 489005
Постинги: 825
Коментари: 2127
Гласове: 1272
Архив
Календар
«  Ноември, 2014  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930